Bytové vône - prečo si vybrať tento typ vône

Bytové vône sú v posledných rokoch čoraz populárnejšie. Vyplnenie a dodanie osobného dotyku prostrediu, v ktorom trávime čas, pomocou nášho obľúbeného parfumu je teraz tak rozšírenou voľbou, že v krátkom čase bolo vyvinutých mnoho rôznych systémov pre domáce vône.
 
Medzi nimi vynikajú tyčinkové difúzory rôznych tvarov, vôní a vzhľadu. V tomto článku vysvetľujeme pár dôvodov, prečo si vybrať tento typ bytovej vône.
 
1.Je praktický a jednoduchý. Tyčinkový difuzér má pomerne jednoduchú a intuitívnu obsluhu: tyčinky, vyrobené podľa predlohy zvyčajne z ratanu, drene alebo vláknitých a poréznych materiálov, po kontakte s vonnou esenciou absorbujú parfum, ktorý sa odparovaním šíri do okolia. Postačí vložiť tyčinky do difuzéra s esenciou a zapamätať si pár trikov. V prvom rade otočte tyčinky hore nohami, aby bola absorpcia vône konštantná, ak ratan vyschne alebo uschne, difúzia sa zastaví. Koľkokrát zopakovať otáčanie? Závisí to od intenzity parfumu. Ak chcete trvalú vôňu, môžete tyčinky dokonca niekoľko krát denne otočiť hore nohami; pre jemnejší a ľahší pocit postačí raz denne. Dôležité je nikdy nenechať zaschnúť končeky, ktoré nie sú v kontakte s parfumom.
 
2.Ďalším aspektom, ktorý sa nám na tyčinkových difúzoroch veľmi páči, je možnosť individuálnej modulácie vône. V skutočnosti rozhodujeme o intenzite difúzie parfumu tým, že si zvolíme, koľkokrát prevrátime ratanové tyčinky, alebo v umiestnení nášho difuzéra. V skutočnosti, ak difuzér umiestnime do blízkosti vnútorných dverí, chodieb alebo miest, kde dochádza k veľkému pohybu vzduchu (v dôsledku prúdenia alebo prechodu ľudí), parfum sa rýchlejšie vyparí a vytvorí intenzívnejší pocit vône. Pamätajte však, že difúzor neumiestňujte v blízkosti zdrojov tepla alebo okien s výhľadom von (najmä v lete). V tomto prípade bude odparovanie príliš rýchle a esencia sa rýchlo spotrebuje.
 
3. Konštantná vôňa. S výnimkou otáčania tyčiniek nemá difúzor žiadne špeciálne potreby.
 
Pre stálu vôňu bez starostí si vyberte tyčinkový difuzér vo vôni, ktorú máte radi. ????
 
2022-10-29_1