Ako dosiahnuť voňavú bielizeň?

 

1. Bielizeň nevonia, keď nevonia práčka!

Treba si uvedomiť, že celé sa to začína pri práčke. To, že vaša bielizeň nevonia, nemusí byť iba tým, že vaše pracie prostriedky sú slabé alebo neúčinné. Dôvodov môže byť viacero. Dosť častým problémom je zanesená práčka a filter. Rovnaký problém vám môže robiť zanesené vnútro práčky. Zanesenú práčku môžete vyčistiť viacerými spôsobmi.

Viac o správnom čistení práčky nájdete tu :https://www.vonavabielizen.sk/Ako-spravne-vycistit-pracku-b35085.htm

 

2. V preplnenom bubne sa tiež oblečenie poriadne neoperie.

Ak máte v bubne priveľa bielizne, je možné, že sa prášok, gél alebo parfum do prania nedostanú do všetkých miest, oblečenie sa zle vyperie a tak bude nielen nerovnomerne opraté, ale nebude ani voňať. Existuje jednoduché pravidlo otvorenej dlane. Medzi oblečením, ktoré ste vložili do práčky, a vrchnou časťou bubna by ste mali mať možnosť vložiť otvorenú dlaň. Týmto jednoduchým spôsobom zistíte , že práčka je naplnená akurátnym množstvom pradla.

 
3. Ako navoňať bielizeň pri praní?

Je tu nová éra dosiahnutia voňavej bielizne a to vďaka parfumom do prania. Táto náhrada aviváže je ideálna pre kažeho kto miluje jedinečné vône. Výhodou parfumov do prania je hlavne v ich intenzite a rôznorodosti.  Veľký výber vôní cez svieže, kvetinové, pižmové, korenisté, sladké alebo orientálne vám zaručí, že každá jedna várka vašej bielizne môže voňať vždy inak. 


S úprimnosťou môžeme povedať jedno – po dodržaní týchto jednoduchých 3 krokov bude vaša bielizeň voňavá...a to intenzívne a dlhodobo!!!